0:55 Alma szerint Lenke néni 8 éve nyugdíjas, tehát 1979 óta. Elmegy kikérni a központba’ a Köjál-engedélyét, Alma pedig Dezirétől a munkakönyvét. Taki bá fusizni indul.


6:33 “Az iskolába tilos magnót hozni” - a jó kis MK nemtomhány magnó megzavarja Jutka énekóráját. Elhangzik, hogy a “következő két órában ezzel az operával - Varázsfuvola - foglalkozunk majd”. A gyerekek pedig rögtön be is azonosítják a művet hallásra. Nyilván!


7:20 Alma prémgalléros, koptatott farmerdzsekije!


8:35 Etus korosodó szadeszes politikusnőnek öltözve meglátogatja Julit a szalonban. Ő miért szólítja Etusnak az anyját? Beteges. A háttérben diszkrét reklám a tükör tetején.


12:05 Feriék hazatérnek katonazsákkal a kézben. De inkább nézzük meg, mekkora kibaszás volt az az ocsmány narancssárga villanykapcsoló a szocializmustól. Tolják a sört régi sörösüvegből, mint a melósok. Nem ám ez a mostani magas kecses, hanem a mokány dizájn.


15:00 Az Űrgammákból a Sörös Sándor mint apuka.


20:36 Néger a tévében, közben stílszerűen Whitney Houston szól! Mágenheim közben Klarisszával smúzol, aki Japánban nyaralt. Lesír, hogy ki a csóró közmagyar.
23:46 A Mágenheim-házaspár a Nothing’s gonna stop us now-ra keringőzik. Ez egyébként 87-es szám, tehát ezek menő burzsujok, nekik MÁR MEGVOLT.

 

24:10 Beáztak Takácsék, derekasan beszopták, csöpög a víz - ezt vajon hogy a fenében tudták leforgatni? Bőhm sopánkodik, pedig falat nem is kellett bontani, kicsit azért csak elküldik őt is a picsába. A biztosítótól a kár felének, harmadának megtérítését várják - tehát már akkor gecik voltak.

 

Epizód a Videotáron