2:40 Bástya elvtárs nem vállalja a Mikulás szerepét, ennyire nagy komcsi az öreg. A sóher Hável lejárt húsvéti nyulas csokikat osztogatna, persze ez hatalmas ellenállásba ütközik.


05:05 Béla bá úgy köszön el, hogy “voltszerencsém”.


06:36 Az megvan, hogy ebből a fajta telefonból ki lehetett pattintani a billentyűs részt, és benyúlni az aprópénztartó rekeszhez? Aztán később csavarral rögzítették ezt.


7:29 Megint kikacsintás: Taki bá magát nézi a Kétszer kettő néha ötben a kis Junosztyon.


8:29 “Záróra van, tessék befejezni a vásárlást!”


8:50 Mikulásgate: terhes Marikáék most meg a csokimikulások árával manipulálnak. Early hackers. Viszont tök modern pénztárgéppel dolgoznak Madaras Bandiék. 250 darab csokimikulás elfér ám két kosárban. Utána viszont már négy csövesszatyorral ballagnak a suli felé.


12:11 Taki bá és Vágási mennek a Trabival a szervízbe (vajon miért éjszaka?), mellettük élethű módon elcsapnak valakit. Csak az nézze meg, akinek erősek az idegei! NSFW! A feldühödött tömeg majdnem meglincseli Takit, de aztán a Som Lajosra hajazó áldozat felpattan, és elmegy.

 

14:53 Vágási Feri a szakszervezeti bizalmi helyettese!


20:24  Julcsi lesz a sulimikulás. Crossdresser?

 

21:02 Akasztós sulitáskákat a padok szélén. Meg a bal alsó sarokban azt a tolltartót!

22:07 GÁBOR GÁBORNAK NEM ÁLLT FEL! Pedig meg akarta dolgozni Julit, még _kókuszlikőrt_ is vitt neki. Nem csoda, hogy begerjedt az öreg szakállkirály, egy BOSS tréning van a csajon!


Epizód a Videotáron