1:08 Szegény Vágásit Bence, a bajuszos haverja könyéken dobja egy farönkkel. A képernyőn még bénábban néz ki, mint így leírva.


1:45 Atyaég, szegény Malév-sztyuviknak (ekkor még SOSEM mondjunk légiutas-kísérőt) milyen ocsmány ruhájuk volt. Persze felbukkan egy fráter, aki a dugig tömött Tu-154-esben bagózni akar, ilyen gyakran megesik. Felbukkan ERDÉSZ JÁNOS, és elnyomja a cigijét - egy férfi csak bajusszal lehet helyes!  Vegyük még észre, hogy itt még nem zárható a kézipoggyászok tartója, hanem ilyen Volán-busz style.

 

2:25 Kismama széles SZTK-keretes szemüvegben. Sajnos megint hordják - az ilyen csajoknak emlegessük hangosan a PÁPASZEM szót.

 

4:25 Pakolnak, a háttérben ott egy gyönyörű Kötöde - külföldiül trikotázs - tábla. Hadd ne mondjam, mit kell itt felidézni.

 

7:49 Lenke néni jobban szereti a valódi gyertyát a fán. Ki az anyám használt olyat valaha? Mondjuk nagyapám, de ki is gyulladt a kis kóró a Singer varrógép tetején.

 

9:07 Bástya elvtárs nem akar karácsonyt a suliban! De Jutka sem!

 

13:10 Mágenheimet zavarja a karácsonyi tolakodás. A háttér tele sztereó magnókkal, színes tévé viszont nincs a boltban egyelőre. Később talán lesz. Bezzeg a kis punkoknak van Akai deck dögivel, áll a polcokon.

 

 

13:35 “- Jónapot kívánok, egy színestévét szeretnék! - Én is.”

 


15:03 Gábornak már kétkazettás van!

 

16:00 Feriék gázolásos ügyében folyik a kihallgatás, egy pasas azt mondja, hogy nem ismeri az autók márkáit (“Trabant vagy micsoda”), nyilván nehéz volt megjegyezni, hogy Trabant, Wartburg, Lada, meg Dacia.



19:05 A Gábor-Juli szalonban kinyalják az ember seggét, még _tévé és videó_ is van.

 


20:16 Feltűnik Botár Endre, a pattogi, szoktam vele találkozni a liftben. A valóságben rém kedves. Gyakori visszatérő lesz, most karácsonyfát vásárol épp, ami most is, meg akkor is hatalmas faszság volt.

 


26:45 Nagy Fehér még csak féltékeny sem hajlandó lenni. Láthatóan hidegen hagyják a nők (ehe ehe).

 

Epizód a Videotáron