4:11 Szegény Mágennek még MS-DOS-a sincs, sőt, elektromos írógépe sem, mechanikus cuccon pötyögi a disszertációt - valójában a felmondását. Ez viszont kurva hangos, a kevesett  dugott Juli nem tud aludni miatta.

 

6:30 Válság a családban, ki hitte volna, hogy ez lesz. Juli költözik át Etushoz. A Nagy Fehér nyugodtan gépészkedhet, asszonyból meg mostanában van választék.



7:43 “Megmondtam magának Veres úr, én olyan ember vagyok, aki akkor megy át az úton, ha zöldet mutat a lámpa!” Taki bácsi négy órában autószerelő, az is komoly lehet. Viszont milyen menő dzsekije van a hátul álló, Kövér László-bajuszos nyomozónak!

 


8:36 Idén már nem lesz sem ivólé a babának, sem pedig mirelit ribizli!



8:54 Terhes Marika a pult mögé vonszol egy bolti szarkának tűnő nyanyust.  Lenke néni helyreteszi a dolgot a mély torokhangján, ilyenkor én se mernék szarozni vele. 9:35-nél azért elsütnek egy “két öregember összekacsint”-ot. És elhangzik a HIÁNYCIKK szó.



12:32 Alma pulcsija!

 

15:45 A pszichó építésznő tök modern, sehol semmi szőrzet, pedig fürdőruciban van, látnánk A 27-es házba hívja Mágent. De hol voltak ilyen strandkunyhók?



18:00 Ágnes kelleti magát mint Valkó Eszter a déli betelefonálós műsorban. Pár perce jött ki a medencéből, már korrekt módon be is van szárítva a kis frufruja. Szerencsére a Lacaceleben vannak archív cicivillantós fotói is.l Sajnos  később lelépett német gyermekműsorokba bohóckodni, majd a Judit és a zenemanókkal robbant vissza a köztudatba. Tekerjünk az oldal aljára, ahol nagyon diszkréten hitelajánlatokkal bombázzák a szegény látogató gyerekek szüleit.


21:30 Igen, három és fél perc, és még mindig nem basznak, Mágenheim leül teázni. Innen eredhet, hogy buzi szegény.

 

 

22:50 Vita a dalegyletben, hogy járjanak-e temetésekre énekelni pénzért. Taki bátyát az üzlet is zavarja meg a temető is. Fél, hogy még ott tartják. “Én nem csak nyugdíjas sofőr vagyok, hanem ülnök a törvényszéken!” - mi az érv, ha nem ez?

 


25:16 Dokkmunkás Vágási: pontosabban a vagonokat pakolják ki a kis honvédségi bajuszos haverjával. Persze Jutka odatalál a vagonhoz a vacsival. A térdén lévő lábasból kanalazzák a fiúk: szocialista threesome!

 

Epizód a Videotáron