Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomszédok 8. rész - Julcsi és Jocó gombáznak

1:46 Vágási Ferin macsó atléta van! Érdemes nézni ahogy kimegy, a teljesen szoci, semmilyen tapétával borított lakást POSZTEREKKEL dobták fel. Az egyikre azt írták, hogy MALAJZIA!


9:43 Amin a Lacaceleb olvasói nevelkedtek: Simorjai Emese fürdőruhában! Must see! Persze irgalmatlan műfulladás lesz a vége, pedig ki a fene akarna a Dunában fürdeni? Segítségért kiált, máris indulnak a motorcsónakos rendőrök a _Vigadó térről_. Nyilván meghallották. A rendőrök iszonyat szakszerűen beemelik.

 

19:25 Még van egy kis idejük megnézni a Cápa 2-t vagy a Távol Afrikátólt Vágásiéknak.


21:00 A következő öt-hat perc kötelező. Lenke néni _gecizik_ Desirével. Aljas, mocskos beszólogatás, egészen egyszerűen gyönyörű.


23:42 A vakondjellegű közös Bőhmmel tölti az estét Julcsi, aki összeszarja magát a művillámoktól. Szerencsére Apa hős, és a szakadó esőben is hazarohan ernyő nélkül a művházból.


26:12 Két Tilos-dj kinézetű ember betör Sümeghy lakásába, pont kupán is csapják a hakniból hazatérő öreget is. Trombitaszó, mintha a Gyűrűk ura csatajelenete játszódnék.

 

Epizód a Videotáron

0 Tovább

Taki, a forradalmár

Egy kicsit előreugrunk az időben: húsz éve volt a taxisblokád, természetesen Taki részvételével!

0:30 Kiderül, hogy Taki a taxisblokád torlaszain emberkedett a hétvégén. Vége a taxizásnak. Pedig  milyen sok pénz jött be a sok ingyenfuvarból, meg a heti 2x4 órás műszakból.

2:15 Julcsi FOGYÓZIK! Végre!

2:39 Megint előkerült a többesszámban beszélő őrült doki. Ez is grál lovag, nem kell fizetni.

4:25 Jutka baszik felvenni a gyereket, szokjon le szépen a hisztiről!

11:10 Taki diszkrét módon újságpapírba csomagolja a vizeletmintáját, és azzal szambázik a rendelőben.

17:25 Jutkának sok teje van, még ad is belőle.

19:43 Alma bevallja, hogy két nyelvvizsgával, diplomával a piát méri a részegeknek. Ráadásul kussol erről János előtt.

Epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok 7. rész - Poszterek a falon

1:46 Vágási Ferin macsó atléta van! Érdemes nézni ahogy kimegy, a teljesen szoci, semmilyen tapétával borított lakást POSZTEREKKEL dobták fel. Az egyikre azt írták, hogy MALAJZIA! Igen jól passzol.



9:43 Amin a Lacaceleb olvasói nevelkedtek: Simorjai Emese fürdőruhában! Must see! Persze irgalmatlan műfulladás lesz a vége, pedig ki a fene akarna a Dunában fürdeni? Segítségért kiált, máris indulnak a motorcsónakos rendőrök a _Vigadó térről_. Nyilván meghallották. A rendőrök iszonyat szakszerűen beemelik.



19:25 Még van egy kis idejük megnézni a Cápa 2-t vagy a Távol Afrikátólt Vágásiéknak.

 

 

23:42 A vakondjellegű közös Bőhmmel tölti az estét Julcsi, aki összeszarja magát a művillámoktól.


26:12 Két Tilos-dj kinézetű ember betör Sümeghy lakásába, pont kupán is csapják a hakniból hazatérő öreget is. Ezalatt olyan zenét hallanak, mintha épp a Gyűrűk ura csatajelenete játszódnék.


Az epizód a Videotáron.

0 Tovább

Szomszédok 6. rész - Nincs melegvíz, nyári karbantartás

  • 0:37 Egy szép kis utalás a Szabó családra, Lenke néni szereti, Taki bácsi kikacsint.
  • 1:10 Alma felébred, és mérges, mert nincs melegvíz. "Már két napja nincs, nyári karbantartás."Már megint kezdődik a fazekazás." Az talán a kapitalizmus legnagyobb vívmánya, hogy ez megszűnt. Bár most meg a fűtéssel szopatnak.
  • 3:10 Borzalmas hírrel állít be Szedlák: ANNYI A FÉRFIKARNAK! "Kész-pássz. Nincs többé énekkar."
  • 5:19 Juli jobban akar élni: "valamirevaló ember nyaralót épít, japán kocsin furikázik(..)" "Jó, akkor bemegyek a Konzumexhez, és veszek egy Mazdát, esetleg egy Dájháccsut. És szólok Dior úrnak, hogy tervezzen neked egy ruhát." Nemsokára fel fog tűnni Etus, de most még csak méltatják!
  • 6:13 Gazdagréten már 1987-ben sorszám alapján hívták be a beteget! Igaz, cetlit adtak, nem ügyfélhívóval dolgoztak. Nagyon tetszik ez Lenke néninek, így nincs vita. De a másik mamó megsúgja neki sorszám alapján, hogy még egy órája van, így menjenek inkább vásárolni!
  • 6:43 AKCIÓ! KÉT EMBER FELMÁSZOTT AZ ERZSÉBET HÍDRA! Csikorgó kerekekkel indul a Nysa, és a vészjósló dallamok is felhangzanak. Ifás, Volgás tűzoltók a hídon, meg 1200-es rendőrzsigák. Itt vannak a tömegoszlató motorosrendőrök is, de nyugiba. Aztán össze-vissza mutatnak embereket, és végül kiderül, vakhívás volt, nincs is semmi.
  • 11:03 Feltűnik Kozma Jocó, aki most még csak gyerek, később viszont gyúrós tesóként tér vissza, még később pedig komoly színész lesz a valóságban.
  • 11:37 Kenéz elvtárs feltűnik. Ilyen nagyfőnök komcsi helyi központos telefonja van, mint Kádárnak.
  • 14:57 "Én egy dzsúzt kérek. Én is egy dzsúzt."
  • 18:27 CELEBSPOTTING: Szegvári Katalin beviharzik, jött kozmetikáztatni, egész éjjel vágott. "Ki ne ismerné Katikát?"

Az epizód a Videotáron.

0 Tovább

Szomszédok 5. rész - Ha elutazik a gyerek, vegyünk neki tortát

  • 0:58 Valaki öngyilkos lett a házban: természetesen emiatt az összes lakó az épület előtt tömörül. A kedves házinéni (mama?) pedig nem a gyereke mellett várja a mentőt, hanem a lakásajtóban áll.
  • 7:30 A férfikar menő dolog. Taki power – fellépés, szegény Lacinak is ott kell ülnie Almával. Természetesen a Felszállott a páva a vármegye házára zajos sikert arat. Végén szegény Laci se Alma hátsóját tapizva, hanem Lenke nénibe karolva oldalag haza.
  • 17:00 Taki bácsiék még a kocsmában is dalolnak mély, férfias hangon.
  • 18:20 Vágási Feri ráköt egy elektromotort a villanykapcsolóra, ha felkapcsolják, elhúzza a függönyt. Elit. Ráadásul fényerőszabályzós kapcsolót rak be a csóró fiú, pedig az még most is kurva drága.
  • 21:29 Egyenruha-fetisiszta olvasóink tekerjenek ide, Julcsi úttörő cuccokban feszít!  A Nagy Fehér délután egy kurva nagy tortát vesz neki hangsúlyozottan nagyon drágán. Egy mondattal később pedig elhangzik, hogy délután úttörőtáborba utazik, tehát érdemes volt, hadd romoljon meg az egész.

Az epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok Remix

blogavatar

Mindennap Szomszédok. (Spoiler-veszély!)

Utolsó kommentek