Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomszédok 13. rész - Házibuli négeréknél

0:55 Alma szerint Lenke néni 8 éve nyugdíjas, tehát 1979 óta. Elmegy kikérni a központba’ a Köjál-engedélyét, Alma pedig Dezirétől a munkakönyvét. Taki bá fusizni indul.


6:33 “Az iskolába tilos magnót hozni” - a jó kis MK nemtomhány magnó megzavarja Jutka énekóráját. Elhangzik, hogy a “következő két órában ezzel az operával - Varázsfuvola - foglalkozunk majd”. A gyerekek pedig rögtön be is azonosítják a művet hallásra. Nyilván!


7:20 Alma prémgalléros, koptatott farmerdzsekije!


8:35 Etus korosodó szadeszes politikusnőnek öltözve meglátogatja Julit a szalonban. Ő miért szólítja Etusnak az anyját? Beteges. A háttérben diszkrét reklám a tükör tetején.


12:05 Feriék hazatérnek katonazsákkal a kézben. De inkább nézzük meg, mekkora kibaszás volt az az ocsmány narancssárga villanykapcsoló a szocializmustól. Tolják a sört régi sörösüvegből, mint a melósok. Nem ám ez a mostani magas kecses, hanem a mokány dizájn.


15:00 Az Űrgammákból a Sörös Sándor mint apuka.


20:36 Néger a tévében, közben stílszerűen Whitney Houston szól! Mágenheim közben Klarisszával smúzol, aki Japánban nyaralt. Lesír, hogy ki a csóró közmagyar.
23:46 A Mágenheim-házaspár a Nothing’s gonna stop us now-ra keringőzik. Ez egyébként 87-es szám, tehát ezek menő burzsujok, nekik MÁR MEGVOLT.

 

24:10 Beáztak Takácsék, derekasan beszopták, csöpög a víz - ezt vajon hogy a fenében tudták leforgatni? Bőhm sopánkodik, pedig falat nem is kellett bontani, kicsit azért csak elküldik őt is a picsába. A biztosítótól a kár felének, harmadának megtérítését várják - tehát már akkor gecik voltak.

 

Epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok 12. rész - Ááááá......

0:41 Mágen az új Trabanttal menne melózni, persze az baszik beindulni, viszont olyan hangosan indítózik, hogy felébreszti Almát! Taki segít, mindenféle praktikákat mond, aztán betolják Bőhmmel!


3:06 Lenke néniből először tör elő a közértes: “ebből se lesz jó kereskedő, nézze, hogyan vágja azt a párizsit!” A pultos Marika rosszul lesz, Lenke hátramegy vele, és végre feltűnik kedvenc karakterünk, MADARAS BANDI is!


4:00 “Most kit küldjek a húspulthoz?” “Adjon gyorsan egy köpenyt!” Lenke néni álruhát ölt, mint Batman, és egyből jó lesz a kiszolgálás, nem a párizsi végét adják a vevőnek! “Friss ez a disznósajt? Biztosan, tegnap még nem volt.” Az viszont odabasz, hogy digitális mérlegük van, nem az a súlypakolós fajta a piacról!


5:31 Vágási Ferit beosztották harckocsizónak, T72-essel lövöldöznek célba, ilyen nyilván _tényleg_ volt a valóságban.

7:48 Béla bácsinak tele lesz a töke a gyerekekkel, akik annyira gyökerek, hogy még hatodikos korukra sem tudnak olvasni rendesen. “Hát mi lesz ebből?” A szóképes módszertől majdnem szívinfarktust kap az öreg, kiosztja Hávelt, és hivatkozik az ötvenes évekre is!

10:51 Egy gyors vágás, rádióinterjú készítését láthatjuk, az illetékes ember elmondja, hogy hiánycikk a bal fényszóró a Ladához!

13:58 Julit elit buliba hívja Klarissza: “egy kis dolcse vítá”, lesznek ott számítógépes emberek is!

16:38 A Mágen által öngyilkosságból visszahozott építész luvnya a főnökével épp a panelokat méri fel, eközben valaki elrepül az ablak előtt ("Ááááá"). Csak nem Szupermen? Saccra úgy a hatodikról eshetett ki, de végül csak lábtörés! Az ex-öngyi csaj a végén ilyen ádázul néz.

18:32 Szöllősy felkeresi Jutkát az iskolánál, de nem ez a lényeg, azt kell megnézni, ahogy Béla bácsival kölcsönösen kalapot emelnek bemutatkozáskor!


21:02 Pszichó építésznő bevárja Mágenheimet a mentősközpontnál, koptatott farmerszerkóban csábít.


25:06 Etus mögött vajon mi lehet az a nagy hóbelevanc a konnektorban?

25:40 Julcsi persze leveri az értékes kerámiát a tojásokkal, aztán bemondja, hogy otthon angolul beszélnek előtte, hogy ne értsék. Na, ma ezt már nem annyira lehetne elsütni.

27:32 Deziré végre kerek perec megmondja, hogy meg akarja baszni Almát. “Hagyd azt a sok nácit, foglalkozz inkább a szegény Dezirével.”

0 Tovább

Szomszédok 11. rész - Családlátogatás

5:51 Juli az új munkahelyén, otthagyta a szövetkezetet. Fel kell dobni a hangulatot, ezért a Bécsből hozott magnón benyomnak egy kis Alphaville-t.

 


11:42 Figyelem, menzás tálak és poharak láthatók, retró!

 


17:07 CSALÁDLÁTOGATÁS - ilyen van még? én emlékszem a régi időkre, ez nagyon funny volt, mindenki próbált jópofizni az ofővel.

 


18:46 Etus megvett egy szakadt Trabantot a családnak, ami le is rohad. Egy olyan tüntetésosztató motoros rendőr tolja le a sínekről. Negyvenezer forint. Ma is ennyi!

 

 

20:00 Vízy András későbbi műsorvezető órával gagyizó bőrkabátos hippit alakít. Pechjére pont egy rendőrnek adná el a csempész szajrét (“nyugati”). Végül egy olyan igazi szemét karhatalmista külsejű, bajuszos rendőr kapja el, aki a Pálinkást is elviszi később.

20:57 Etus begördül a szakadt Trabanttal a gazdagréti parkolóba, mindent füst borít. “Eladtam két remekművemet, és íme a munka gyümölcse, a nagy fehér roncs.” Mellesleg érdemes végignézni, a parkoló töküres, pedig manapság azon a lakótelepen nem parkolni, de már átmenni is nehezen lehet, annyi az autó.

24:12 Próbaútra Juliért mennek, aki megint seggrészeg. Büntetésből az egész femili úgy néz Julira, mint egy darab drogos, kisebbségi szarra. Ja, és Juli úgy mondja, hogy “olyan”, hogy “oan”. Kúl.



27:26 Vágásiék az uzsorakamat alatt tengődnek, de azért csak sikerült venni egy fekete-fehér Junosztyot! Akkor még nem basztattak kábeltévével se, tetőantenna, aztán csókolom. Most ezek az antennák frankón tudnák fogni az ingyenes digitális tévét, csak éppen mindenhol szétrohadtak azóta.

 


28:05 Nem tart sokáig az öröm, a motoregér sisakos postás megjelenik, BEHÍVÓ Ferinek, három hétre, nabazmeg!


Epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok 10. rész - Énekkar és petárda

3:31 Vágásiéknál még a fürdőszobában is poszter van. Stílusosan vízalatti felvétel!


5:03 Lenke nénit viszik a kórházba szemműtétre, de eszébe jut, hogy a kistévét otthonhagyta. Na most ha csórók, akkor honnan van kistévéje 87-ben? Kap helyette zsebrádiót. Ami ellen tüntet, hogy zavarni fogja a többieket. Mert a kistévé nem?

 

5:42 Bástya elvtárs is megérkezett, mint tanár. Már meg se akarják merényleni, még a szánalmas vicce után se.

 

10:22 Jutka frusztrált, ezért szegény gyerekekkel valami rettenetes zenét hallgattat énekórán a szokásos monó lemezjátszón. De felbukkan a kamerán egy igazi retró unikum is: kiscsákó, akinek a jobb szemüveglencséjét leragasztották leukoplaszttal.


15:50 Havi 25 forintos tagsági díjjal megalakul a fuvarosok férfikara.

 

16:18 CELEBSPOTTING. Família Kft-nagypapa a dalegyletben!


17:18 A hátteret nézzük, teljesen életszerűen gyerekek labdáznak két, egymás mellett párhuzamosan parkoló autó között.

 

20:39 Hülyegyerek petárdát gyárt, és felrobbantja az egész sufnit. Pedig anya többször is rászól!

 

21:35 Igazi rémes nyolcvanas évekbeli elavult fogászati műszerek. Rémálmomba ne jöjjenek vissza!

 

24:14 Mágenheim menti ki a felrobbant gyereket a robbanás elől, nem a tűzoltók. És persze semmi csonkolásos sérülése sincs.

 

Epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok 9. rész - Etus nem szarozik

0:36 Hölgyolvasók, figyelem: Vágási Ferenc fecskében pingpongozik! Szőrtelen mellkas, tiszta 21. század, bár van némi hónaljkutya, de alig.


5:57 És mellesleg kiköpött Bochkor Gábor.


7:19 Etus először jelenik meg a Szomszédokban: épp használt autót néz a családnak, az eladó a későbbi Góliát, operaénekes, itt még mint régi focista. A legjobb szövege neki van a stábból.

 

13:50 Jutka terhesen elmegy gyümölcsöt szedni, mi mást csinálna? Persze rosszul lesz. Az epizód végén el is ájul.


20:15 Ernő bácsi a raktáros a telepen, ahol Laci dolgozik. Na sok évvel később ő lesz a hajléktalan, aki Etusnál lakik majd. Megérte becsületesen dolgozni?

 

21:44 Alma és Taki bá ott várakoznak a Nyugatiban, ahol most a Westend van.

 

Epizód a Videotáron

0 Tovább

Szomszédok Remix

blogavatar

Mindennap Szomszédok. (Spoiler-veszély!)

Utolsó kommentek