5:51 Juli az új munkahelyén, otthagyta a szövetkezetet. Fel kell dobni a hangulatot, ezért a Bécsből hozott magnón benyomnak egy kis Alphaville-t.

 


11:42 Figyelem, menzás tálak és poharak láthatók, retró!

 


17:07 CSALÁDLÁTOGATÁS - ilyen van még? én emlékszem a régi időkre, ez nagyon funny volt, mindenki próbált jópofizni az ofővel.

 


18:46 Etus megvett egy szakadt Trabantot a családnak, ami le is rohad. Egy olyan tüntetésosztató motoros rendőr tolja le a sínekről. Negyvenezer forint. Ma is ennyi!

 

 

20:00 Vízy András későbbi műsorvezető órával gagyizó bőrkabátos hippit alakít. Pechjére pont egy rendőrnek adná el a csempész szajrét (“nyugati”). Végül egy olyan igazi szemét karhatalmista külsejű, bajuszos rendőr kapja el, aki a Pálinkást is elviszi később.

20:57 Etus begördül a szakadt Trabanttal a gazdagréti parkolóba, mindent füst borít. “Eladtam két remekművemet, és íme a munka gyümölcse, a nagy fehér roncs.” Mellesleg érdemes végignézni, a parkoló töküres, pedig manapság azon a lakótelepen nem parkolni, de már átmenni is nehezen lehet, annyi az autó.

24:12 Próbaútra Juliért mennek, aki megint seggrészeg. Büntetésből az egész femili úgy néz Julira, mint egy darab drogos, kisebbségi szarra. Ja, és Juli úgy mondja, hogy “olyan”, hogy “oan”. Kúl.



27:26 Vágásiék az uzsorakamat alatt tengődnek, de azért csak sikerült venni egy fekete-fehér Junosztyot! Akkor még nem basztattak kábeltévével se, tetőantenna, aztán csókolom. Most ezek az antennák frankón tudnák fogni az ingyenes digitális tévét, csak éppen mindenhol szétrohadtak azóta.

 


28:05 Nem tart sokáig az öröm, a motoregér sisakos postás megjelenik, BEHÍVÓ Ferinek, három hétre, nabazmeg!


Epizód a Videotáron