0:41 Mágen az új Trabanttal menne melózni, persze az baszik beindulni, viszont olyan hangosan indítózik, hogy felébreszti Almát! Taki segít, mindenféle praktikákat mond, aztán betolják Bőhmmel!


3:06 Lenke néniből először tör elő a közértes: “ebből se lesz jó kereskedő, nézze, hogyan vágja azt a párizsit!” A pultos Marika rosszul lesz, Lenke hátramegy vele, és végre feltűnik kedvenc karakterünk, MADARAS BANDI is!


4:00 “Most kit küldjek a húspulthoz?” “Adjon gyorsan egy köpenyt!” Lenke néni álruhát ölt, mint Batman, és egyből jó lesz a kiszolgálás, nem a párizsi végét adják a vevőnek! “Friss ez a disznósajt? Biztosan, tegnap még nem volt.” Az viszont odabasz, hogy digitális mérlegük van, nem az a súlypakolós fajta a piacról!


5:31 Vágási Ferit beosztották harckocsizónak, T72-essel lövöldöznek célba, ilyen nyilván _tényleg_ volt a valóságban.

7:48 Béla bácsinak tele lesz a töke a gyerekekkel, akik annyira gyökerek, hogy még hatodikos korukra sem tudnak olvasni rendesen. “Hát mi lesz ebből?” A szóképes módszertől majdnem szívinfarktust kap az öreg, kiosztja Hávelt, és hivatkozik az ötvenes évekre is!

10:51 Egy gyors vágás, rádióinterjú készítését láthatjuk, az illetékes ember elmondja, hogy hiánycikk a bal fényszóró a Ladához!

13:58 Julit elit buliba hívja Klarissza: “egy kis dolcse vítá”, lesznek ott számítógépes emberek is!

16:38 A Mágen által öngyilkosságból visszahozott építész luvnya a főnökével épp a panelokat méri fel, eközben valaki elrepül az ablak előtt ("Ááááá"). Csak nem Szupermen? Saccra úgy a hatodikról eshetett ki, de végül csak lábtörés! Az ex-öngyi csaj a végén ilyen ádázul néz.

18:32 Szöllősy felkeresi Jutkát az iskolánál, de nem ez a lényeg, azt kell megnézni, ahogy Béla bácsival kölcsönösen kalapot emelnek bemutatkozáskor!


21:02 Pszichó építésznő bevárja Mágenheimet a mentősközpontnál, koptatott farmerszerkóban csábít.


25:06 Etus mögött vajon mi lehet az a nagy hóbelevanc a konnektorban?

25:40 Julcsi persze leveri az értékes kerámiát a tojásokkal, aztán bemondja, hogy otthon angolul beszélnek előtte, hogy ne értsék. Na, ma ezt már nem annyira lehetne elsütni.

27:32 Deziré végre kerek perec megmondja, hogy meg akarja baszni Almát. “Hagyd azt a sok nácit, foglalkozz inkább a szegény Dezirével.”